Verbouw & vernieuwbouw

Een bestaand project verbouwen of vernieuwen is vaak een goed idee. Dan is er wel een goed ontwerp nodig dat naadloos aansluit op het origineel. Voorzien van een nieuwe look & feel natuurlijk!

Waarom verbouwen of vernieuwen?

Kiezen voor verbouw of vernieuwbouw in plaats van het neerzetten van een nieuw project kan een voordelige keuze zijn. Dit is een slimme keuze wanneer het originele gevoel van het gebouw moet blijven bestaan. Dit geldt vaak voor monumentale panden of gebouwen in een dichtbebouwde regio waarbij een gebiedsontwikkeling wordt toegepast. Wanneer de structuur van het originele gebouw instabiel of verouderd is óf wanneer er de behoefte is aan iets helemaal nieuws raden wij het meestal aan te kiezen voor nieuwbouw.

BA32 als aanbouw architect

Zoek je een architect voor het ontwerpen van een nieuwe aanbouw van je woning of pand? Wij hebben de ervaring, expertise & praktische benadering om snel voor een goed ontwerp te zorgen. Wist je trouwens dat wij wederzijds plezier in een samenwerking heel belangrijk vinden? Win-win dus!

Architect voor verbouwen of renovatie

Het lijkt logisch om bij een verbouwing direct met de uitvoerende partij om tafel te gaan. Er staat immers al een basis. Toch is een architect bij verbouwen een slimme keuze. BA32 werkt als architect en bouwkundige vanuit een functioneel en creatief ontwerp, zodat je verbouwing niet alleen mooi is maar ook een toegevoegde waarde heeft.

Wij ontwerpen verbouw en vernieuwbouw voor:

  • Projectontwikkelaars;
  • Gemeentes;
  • Overheidsinstanties;
  • Aannemers;
  • CPO’s (collectief particulier opdrachtgeverschap).

Naast deze groepen werken we ook aan andere projecten zoals ontwerpen voor de zorg, stedenbouw & landschap of utilitaire bouw.

Onze ervaring met verbouw en vernieuwbouw

BA32 heeft ruime ervaring met het ontwerpen voor verbouwingen en vernieuwbouw. Binnen dit proces zijn wij ervaren in het maken van functionele ontwerpen, maar ook bouwbegeleiding en management.

Waarom kiezen voor BA32?

Op het gebied van verbouw & vernieuwbouw kies je voor ons vanwege:

  • Onze ervaring met renovatieprojecten;
  • Onze praktische & doelgerichte projecten;
  • Ons respect voor de geldstromen & mogelijkheden;
  • Onze ervaring met méér uit minder halen.

Mogen wij je helpen?

Voordat we met elkaar in zee gaan leren we je graag een beetje beter kennen. Wij geloven namelijk dat samenwerken ook leuk moet zijn. Zullen we kennismaken en kijken of het klikt?

Maak kennis

Romke Lemstra

Romke Lemstra

Architect & directeur

Volg ons