Ontwerp

Elk goed bouwkundig project start met een goed ontwerp. Onze ontwerp-houding is daarom onderzoekend, inventief en intuïtief. Geen dogmatische maar pragmatische houding waarin de vraag van de opdrachtgever en behoefte van de bewoner centraal staan. Of het nu gaat om duurzaam, integraal of circulair ontwerpen: wij hebben de ervaring om je te helpen.

Of in normaal Nederlands:

Wij zijn creatief genoeg om probleemoplossend te werken

Onze ontwerpen zijn:

  • Integraal & conceptmatig
  • Duurzaam & circulair
  • Praktisch en bouwvriendelijk
  • Afgestemd op de omgeving

Uiteraard hangen bepaalde keuzes hierin ook af van je wensen als opdrachtgever.

Wij kijken vérder dan het ontwerp alleen

Natuurlijk is het veel belangrijker dat de ontwerpen passen bij de specifieke behoefte die je als ontwikkelaar, aannemer of gemeente zoekt in het project. Wij hebben de ervaring en flexibiliteit om hierover mee te denken. Of het nu gaat om beleid, gebiedsontwikkeling, maatschappelijk ontwerp, conceptdenken of praktische bouwkundige vragen: wij hebben een antwoord.

Wij denken mee & klant blijft koning

Natuurlijk schikken we ons in de rol die voor het project is afgesproken. We blijven daarbij wel eerlijk, oprecht en meedenkend. Kom je dus met een ontwerp verzoek dat bouwkundig gezien voor problemen gaat zorgen? Dan zullen we het direct aangeven. Of is rendement voor jouw project heel belangrijk? Dan zullen we meedenken waarin het ontwerp versimpeld kan worden als dit tot een besparing leidt bij de bouw. Feit is dus dat we graag meedenken, al blijf je als opdrachtgever de grote lijn natuurlijk zelf bepalen.

Ontwerpen in alle soorten en maten

Wij zijn een progressief bureau en niet wars van risico. Dat is een dure manier om te zeggen dat we nagenoeg alles wel willen (en kunnen) ontwerpen. Ook, en vaak júist wanneer het project buiten de norm valt. Nadrukkelijk staat de degelijkheid & betrouwbaarheid ook heel hoog op ons lijstje. Dus geen vreemde ontwerpen onder het mom van een artistiek statement. Wel mooie ontwerpen die net dat beetje anders zijn en goed gebouwd en geleefd kunnen worden.

 

 

Volg ons