Samenwerken

Samen sta je sterker. Daarom werken wij graag samen met marktpartijen & projectontwikkelaars in de rol van een bouwkundig adviseur (vanuit architectuur & bestemmingsplannen). We beschouwen samenwerken daarbij écht als een toegevoegde waarde in plaats van een ‘noodzakelijk kwaad’. We denken mee, ondersteunen waar mogelijk én kijken daarbij verder dan onze neus lang is. Zo halen we de maximale waarde uit elk project voor zowel de marktpartijen als eindgebruikers.

Wij werken al jaren samen met:

 • Projectontwikkelaars
 • Gemeentes
 • Externe adviseurs
 • Zorginstellingen
 • Ingenieursbureau’s
 • Overige marktpartijen

Elke opdrachtgever is anders. Benieuwd of wij ook voor jouw project van toegevoegde waarde kunnen zijn? Neem dan nu contact op.

Klanten & partners over onze samenwerking:

Iedereen zegt het te kunnen, slechts weinigen blinken er écht in uit. Omdat wij geloven dat onze klanten dat beter weten dan wijzelf hieronder een aantal quotes van deze ‘ervaringsdeskundigen’.

Waarom samenwerken met BA32?

 • Afspraak = afspraak
 • Creatief & probleemoplossend
 • Bewust van geldstromen binnen het proces
 • Functionele oplossingen
 • Al jaren gewerkt vanuit een integrale rol.

Integraal samenwerken

Dit begrip is tegenwoordig heel hip. Het samenwerken op alle aspecten van het project in plaats van enkel het eigen stukje. Wist je echter dat wij al meer dan 10 jaar deze werkwijze hanteren? Dit maakt ons als BA32 heel ervaren met deze ‘officieel’ nog betrekkelijke manier van werken. Zo ben je verzekerd van een partner die écht weet wat goed & efficiënt samenwerken betekend en vereist.

Een architect die meedenkt

Dat is de rol waarin wij uitblinken. Uiteraard staan daarin de wensen van de opdrachtgever en/of betrokken marktpartijen centraal. Is er echter een wens die leidt tot een ontwerp dat onnodig moeilijk te bouwen is of gewoon niet praktisch is? Dan zijn we wél eigenwijs genoeg om dit aan te geven om (kostbare) problemen na oplevering te voorkomen. Het spreekt voor zich dat wij in dat geval ook een alternatieve oplossing zullen aandragen.

Actions speak louder than words

Nadrukkelijk vermijden we eindeloze discussies & overbodig uitgebreid mailcontact. We blijven bij de kern en streven er altijd naar te doén i.p.v. te zeggen. Wél blijft een goede afstemming en (nuttig) inhoudelijk overleg noodzakelijk & dus zeker mogelijk. Kort gezegd: wij laten graag ons werk voor ons spreken.

BA32: partner voor jouw project?

Op zoek naar een nieuwe partij om mee samen te werken op het gebied van architectuur, techniek of de organisatie van bouwprojecten? BA32 heeft de juiste ervaring, certificaten & werkwijze om van dienst te zijn. Neem nu contact op en we gaan even kennismaken!

Kennismaken?

Volg ons