Retail

Een nieuwe winkelvestiging of winkelcentrum laten ontwerpen? Wij hebben veel ervaring met architectuur in de retail. Dit doen we voor retailers, projectontwikkelaars en andere opdrachtgevers uit heel Nederland. Hierbij combineren we het functionele en praktische met een uniek ontwerp. Zo is jouw retail locatie straks de blikvanger van de binnenstad.

Ervaren retail architect

Dat zijn wij. We hebben al veel winkeliers en gemeentes mogen helpen met het moderniseren van hun winkelpand. Wist je dat al onze architecten tezamen maar liefst 110 jaar ervaring in het vak hebben? We staan dus open voor uitdagingen in alle soorten en maten en hebben de kennis en ervaring om mee te denken.

Meer dan ontwerp alleen

Wij zijn een architect die meer doet dan ontwerp alleen. Daarom kunnen we je helpen met techniek en organisatie van je project. Hierdoor weet je zeker dat je project op een consistente manier wordt uitgewerkt, omdat gedurende het traject dezelfde partijen betrokken zijn.

Samen werken aan jouw project

Als ondernemer of projectontwikkelaar heb je meer te doen dan schakelen met marktpartijen. Daarom stellen wij ons flexibel op – waar mogelijk schakelen wij zoveel mogelijk direct met de betrokken marktpartijen. Zo houd je tijd over voor andere zaken zoals het voorbereiden van de verhuizing of zoeken van aanvullend personeel – bij een uitbreiding bijvoorbeeld. Wij werken samen met:

  • Projectontwikkelaars;
  • Aannemers;
  • Gemeentes;
  • Externe adviseurs;
  • Ingenieursbureau’s;
  • Overige marktpartijen.

Ontwerpen voor elke gebruiker

Een retail locatie is een vrij complex project. Je hebt immers te maken met publiekelijke en afgesloten ruimtes zoals voorraadruimtes. In het geval van een winkelcentrum komen daar nog publieke voorzieningen bij. Je wilt daarom werken met een ervaren architect die dit eerder heeft gedaan en weet wat ze doen. Bij BA32 hebben wij die ervaring.

Praktisch voor retailers, aantrekkelijk voor bezoekers

Tegelijkertijd is het uiterlijk van je winkel erg belangrijk voor het trekken van bezoekers. In dit tijdperk van digitale sales moet winkelen immers een belevenis zijn. Daar draagt de uitstraling van je pand aan bij. Daarom heeft dit bij ons hoge prioriteit. Hierbij is de uitdaging natuurlijk om het gebouw ook voor de retailer zo praktisch mogelijk te maken.

Uitvoerbaar en kostenefficiƫnt

Voor ondernemers is een nieuwe vestiging een flinke investering. Daarom leggen we in onze ontwerpen veel aandacht op de uitvoerbaarheid en kostenefficiƫntie van het project. Dit doen we door bij het ontwerp al rekening te houden met de te gebruiken materialen. Dankzij onze ervaring weten we bovendien wat voor constructies voor ingenieurs en aannemers het meest praktisch zijn om te bouwen.

Waarom winkel ontwerpen bij BA32?

  • Bewezen retail architect;
  • Uitgebreide ervaring;
  • Doelgerichte aanpak;
  • Ervaren bouwbegeleider.

Interesse?

Uiteindelijk kies je een retail architect – hopelijk – niet enkel op basis van deze tekst. Daarom maken we graag kennis met je in een persoonlijk gesprek! Klik op de knop hieronder en we plannen een afspraak.

Koffie?

Erik van der Wolf

Bouwkundig Projectleider

Volg ons