Fase 2 SvpO Deventer van start

Het geven van een nieuwe bestemming aan gebouwen is één van de dingen die wij het liefste doen. We werken dan ook met veel plezier aan de herbestemming van de kerk in Deventer. In 2019 zijn we gestart we met fase 1: het realiseren van 10 lokalen, algemene ruimten, het auditorium en technische ruimten. Fase 1 is al bijna toe aan de oplevering. Daarom is het de hoogste tijd om te gaan starten met de volgende fase. Vanaf vandaag starten we in fase 2 met het realiseren van nog eens twaalf lokalen in de tuin van de kerk.

Oplevering fase 1

Binnen fase 1 loopt alles voorspoedig! De herbestemming begint serieuze vormen aan te nemen. De oplevering staat gepland in april 2020, week 18. Na de oplevering van fase 1 zal de volledige focus liggen op fase 2.

Van kerkbanken naar schoolbanken

Na de oplevering van beide fases zal de Ida Gerhart Academie betrekking nemen in de voormalige kerk. Deze academie is een SvpO. Een school voor persoonlijk onderwijs. Dit betekent dat de klassen kleiner zijn. Dit voortgezet onderwijs richt zich op ambitieuze leerlingen, de lesstof wordt op een hoog niveau aangeboden. De Vwo’ers op deze scholen doen het beter dan waar dan ook!

Blijf op de hoogte

Wil jij op de hoogte blijven van ons nieuws en onze projecten? Volg ons dan op LinkedIn.

Volg ons