Facilitaire ondersteuning

Bij het ontwerpen & bouwen van een nieuw project komt veel techniek kijken. Wij geloven er bij BA32 in dat iedereen vanuit zijn eigen kracht moet werken. Daarom fungeren wij graag als schakel tussen de verschillende partijen. Zo kun jij je als ontwikkelaar focussen op de organisatie van de volgende stap in het proces, waar wij je natuurlijk ook graag bij helpen.

Waarom technische facilitatie via BA32?

Samen sta je sterker. De voorbereidende of uitvoerende fase van een project kan chaotisch worden. Zonde, want dit gaat vaak ten koste van óf het project óf het uiteindelijke rendement. Door delen van deze processen uit te besteden creëer je als ontwikkelaar of marktpartij ruimte voor dit soort ongeplande zaken. Zo wordt vertraging van het project voorkomen en is er een kleinere foutmarge. Bij BA32 zijn we sterk in de volgende aspecten van het technisch faciliteren van projecten:

  • Bouwtekeningen & calculaties controleren
  • Praktische ondersteuning
  • Verzamelen van technische marktpartijen
  • Communicatie en/of management tussen partijen

Uiteraard is dit iets wat je zal moeten ervaren tijdens de samenwerking. Benieuwd wie wij zijn en waar we nog meer voor staan? Kom kennismaken!

Wij faciliteren:

  • Projectontwikkelaars
  • Overheidsinstanties
  • Aannemers
  • CPO’s (collectief particulier opdrachtgeverschap)

Wij kijken verder dan hokjes en bieden maatwerk oplossingen. Wil je weten of we jou ook kunnen helpen bij je project? De beller is sneller!

Ervaren technisch partner

Elke week helpen we klanten met bovenstaande zaken. Als bureau hebben we hier uitgebreide ervaring mee: sommigen van ons zelfs al meer dan 25 jaar! Tegelijkertijd werken wij integraal & flexibel. Dus juist dankzij onze ervaring voorkomen wij een pragmatische houding.

Kom kennismaken

Daden zeggen meer dan woorden. We laten graag zien wat we voor je kunnen betekenen. Kom je bij ons langs voor een gedegen advies? Met één druk op de knop maak je een afspraak.

Kom kennismaken!

Romke Lemstra

Romke Lemstra

Architect & directeur

Plan een vrijblijvende afspraak en maak kennis met onze werkwijze!

Volg ons