Techniek

Wij besteden bij BA32 extra aandacht aan de techniek. Want zonder uitstekende techniek kom je niet waar je wil zijn. Wij maken de koppeling tussen ontwerp & bouw en vertalen zo wens naar realiteit. Dit doen we samen met verschillende partners waar we al jaren met veel succes mee werken. We zijn hierin flexibel en werken met jouw partner is geen probleem.

Snel ondersteuning nodig? Klik dan direct op kennismaken via de knop aan de rechterkant.

Architect met verstand van techniek

Wij zijn er om je te helpen samen een zo mooi, functioneel en rendabel mogelijk project te realiseren. Vanuit die gedachte kijken we dan ook verder dan ontwerp en architectuur. We ondersteunen daarin bij de techniek en organisatie van het project. Uiteraard blijven we dit doen vanuit het perspectief van een architect, gelukkig hebben we de kennis en ervaring om verder te kijken dan ons eigen vakgebied.

Ruim netwerk exceptionele marktpartijen

Welke vraag er ook ligt, binnen ons netwerk vinden we altijd het antwoord. Door de jaren heen hebben we een groep experts om ons heen verzameld waar we graag mee samenwerken, op verschillende vlakken.

Bewust van de geldstromen in het traject

Uiteindelijk willen we allemaal beter worden van het project. Dit geldt zowel voor de marktpartijen als ook een goed gebouw voor de eindgebruikers dat past bij hun behoeftes & budgetten. Daarom kijken wij altijd realistisch naar onze ontwerpen en ondersteuning. Zo realiseren we de wens van de opdrachtgever tegen het beste rendement. Deze werkwijze hanteren we overal, dus ook in de technische ondersteuning.

Gedegen & eerlijk advies

Bij BA32 geloven we dat eerlijkheid het langst duurt. Daarom geven we altijd een gedegen en eerlijk advies. Wij zullen de eerste zijn die het aangeven wanneer een project niet haalbaar is binnen de gestelde kaders.

Kennismaking organiseren?

Buiten het maken van ontwerpen en organiseren van projecten zijn we ook erg goed in het zetten van koffie. Ben je daarom benieuwd of wij iets voor je kunnen betekenen? Druk dan op de knop en we organiseren een kennismaking.

Maak kennis

Volg ons