Organisatie

Een goede organisatie van mensen én middelen is absoluut cruciaal voor een succesvol project. Naast de uitvoering van techniek & ontwerp hebben wij daarom ook ruime ervaring met het organiseren van projecten, groot of klein. Denk daarbij aan het verzamelen en coördineren van marktpartijen. Of het helpen ontwikkelen van bestemmingsplannen en projectdoelen. Boven alles zijn we flexibel inzetbaar. Is er bijvoorbeeld een vraag die ons zelf de pet te boven gaat? Dan kunnen we mits gewenst partners en marktpartijen bij schakelen die deze vraag via ons beantwoorden.

Ben je op zoek naar een partij die het gehele project leidt? Lees meer over directie-voering.

Partner gedurende het hele traject

“Een bouwproject wordt je kindje, alleen duurt de zwangerschap vaak langer dan slechts 9 maanden”

Of het nu gaat om een groot of klein project: het volledige ontwikkeltraject van een nieuw pand heeft vaak een lange adem. Er zijn veel partijen bij betrokken en vergunningen nodig etc. Hierdoor is het soms lastig een project te coördineren en als opdrachtgever wil je juist het overzicht houden. Daarom beschouwen we ons bij BA32 écht als partner van je traject en niet alleen uitvoerend architect. Zo maken we het project voor elkaar wat makkelijker & duidelijker om te overzien.

Conceptontwikkeling

Een goed concept is er eentje die voor altijd blijft hangen én meerwaarde biedt voor zijn bewoners en de opdrachtgever. Door onze weid verspreide ervaring met trends in de architectuur als duurzaam ontwerpen en circulair ontwerpen kunnen we een goed concept vertalen naar een uniek en bouwbaar ontwerp.

Gebiedsontwikkeling

In het verlengstuk van conceptontwikkeling ,of eigenlijk aan de grondslag hiervan, staat gebiedsontwikkeling. Het neerzetten van een project dat niet alleen goed is voor zijn eigen bewoners echter ook bijdraagt aan de leefbaarheid van de directe & indirecte omgeving. Een super nobele en mooie tak van sport waar we voor verschillende mooie projecten en locaties een bijdrage aan hebben mogen leveren.

Kennismaking organiseren?

Buiten het maken van ontwerpen en organiseren van projecten zijn we ook erg goed in het zetten van koffie. Ben je daarom benieuwd of wij iets voor je kunnen betekenen? Druk dan op de knop en we organiseren een kennismaking.

Kennismaken?

Volg ons