Villa

Een eigen villa laten ontwerpen? De bouw van je eerste – of tweede – villa is een mooie mijlpaal in je leven. Een ontwerp wat helemaal bij jou past en waar je elke dag trots wakker wordt. Daarom zoek je een architect die jouw droom en visie kan vertalen naar praktische, bouwbare én strakke ontwerpen. Bij BA32 is dit “just another day at the office” en kunnen we dit voor je regelen.

Een ontwerp dat bij jou past

Het villa ontwerp is straks van zijn bewoner. Je wilt dus een ontwerp waarmee jij (of iemand anders) als bewoner gelukkig bent. Daarom ontwerpen wij altijd in een stijl die jij kiest. We betrekken je bij het proces en op basis van jouw input/feedback maken wij een ontwerp voor je project. Naast jouw wensen besteden we ook veel aandacht aan de omliggende omgeving en praktische zaken. Zo voorkomen we hoge bouwkosten door onnodig ingewikkelde constructies.

Zo complex en luxe als je zelf wilt

Smaak is subjectief, levensstijl verschilt ook per persoon. Wij kiezen daarom niet voor een “one size fits all”, we maken maatwerk ontwerpen op basis van de wensen die jij bij ons aangeeft. Tegelijk zullen we ook met je meedenken. Uiteindelijk moeten alle functionaliteiten van de villa goed op elkaar afgestemd zijn zodat het prettig wonen is.

Architect én partner

Om je villa ontwerp tot leven te laten komen is het belangrijk dat de betrokken partijen goed samenwerken. Bij BA32 werken we dagelijks samen met:

  • Projectontwikkelaars;
  • Gemeentes;
  • Externe adviseurs;
  • Ingenieursbureau’s;
  • Overige marktpartijen.

Onze ervaring met villa ontwerp

Die is erg divers. In onze organisatie hebben we 110 jaar ervaring met architectuur. Elke villa is uniek. Die uitdaging vinden we mooi en gaan we graag met je aan. Ook voor een vakantievilla of villapark kun je overigens bij ons terecht.

Meer dan ontwerp alleen

Wij zijn een architect die meer doet dan ontwerpen. Handig, want als je een villa – of meerdere villa’s – laat ontwerpen wil je graag dat dit ontwerp ook bij de bouw tot zijn recht komt. Daarom kunnen we je helpen met techniek en organisatie van je project. Hierdoor weet je zeker dat je project op een consistente manier wordt uitgewerkt, omdat gedurende het traject dezelfde partijen betrokken zijn.

Waarom mijn villa ontwerpen bij BA32?

  • Veelzijdig portfolio;
  • Uitgebreide ervaring;
  • Doelgerichte aanpak;
  • Ervaren bouwbegeleider.

Benieuwd naar onze visie?

Ben je geïnteresseerd in een villa ontwerp of wil je graag met ons sparren over jouw project? Door een persoonlijke afspraak te plannen kunnen we je het beste helpen. Klik op de knop en we nemen contact op om samen een kopje koffie te drinken.

Koffie?

 

Volg ons