Utilitair & wonen-werken

Wij houden van praktisch en uitvoerbaar. Utiliteitsbouw is ons dan ook op het lijf geschreven. Wij buigen ons graag over vraagstukken over functionaliteit. Onze creativiteit zetten we in om problemen mee op te lossen. Kantoorpanden, parkeergarages of gemeentehuizen: we ontwerpen ze allemaal net zo graag.

Over utilitair ontwerpen

Utilitair ontwerp, of utiliteitsbouw, betreft alle gebouwen die géén woonbestemming hebben. Een utilitair ontwerp moet naadloos aansluiten op de functie van het gebouw. Kantoorgebouwen, recreatievoorzieningen en zorginstellingen hebben allemaal hun eigen uitdagingen. Functionaliteit staat bij ons altijd boven de vorm, maar het één sluit het ander natuurlijk niet uit.

Strakke & functionele ontwerpen van:

Naast een praktisch en uitvoerbaar ontwerp leggen wij de focus op een goede samenwerking. Een samenwerking is voor ons meer dan functioneel. Wij zoeken altijd de synergie en zorgen voor plezier in een samenwerking. Voor ons, maar ook vooral voor jou als opdrachtgever. Uiteraard maken we hierbij ontwerpen voor zowel het exterieur als interieur van het gebouw.

Onze ervaring met Utilitair & wonen-werken

Met onze 110 jaar ervaring hebben we al veel utilitaire ontwerpen gemaakt. Ook directievoering en bouwbegeleiding in Utilitair is ons niet vreemd. BA32 is jouw partner in de utiliteitsbouw. Dit is BA32 in het kort:

  • Veelzijdig portfolio
  • Uitgebreide ervaring
  • Doelgerichte aanpak
  • Ervaring met concept & gebiedsontwikkeling

Wij zorgen voor de koffie

We maken graag kennis met je. Wij zorgen voor de koffie, neem jij iets lekkers mee? Een afspraak maak je gemakkelijk met één klik op de onderstaande knop.

Koffie?

 

Romke Lemstra

Romke Lemstra

Architect & directeur

Volg ons