Management

Een bouwproject, op welke schaal dan ook, is een grote onderneming die veel management vraagt van de afstemming tussen de betrokken partijen. Want als deze afstemming ontbreekt zal het project óf niet goed opgeleverd worden óf vertraging oplopen (mogelijk zelfs beide….). Daarom helpen wij partijen bij het management van bouwprojecten van A tot Z.

Over management in de bouw

Management is een brede term en bestaat uit vele onderdelen. Denk hierbij niet alleen aan projectmanagement, ook contractmanagement & controle/sturing van uitvoerende partijen is essentieel. Uiteindelijk gaat het erom dat alles soepel loopt en het project zo goed (en snel) mogelijk opgeleverd kan worden tegen het beste rendement. Wij kunnen je dankzij onze jarenlange ervaring op dit gebied goed ondersteunen.

BA32 helpt bij het management van:

  • De samenwerking tussen marktpartijen
  • Het ontwikkel/ontwerp traject
  • Het bouwtraject (in samenwerking met partners)
  • Het project als geheel (optioneel)

Onze werkwijze

Nadrukkelijk blijven we erkennen dat we vanuit het oogpunt van een architect opereren. Dit neemt niet weg dat wij de ervaring, kennis & mensen hebben om ons te verplaatsen in zowel de opdrachtgever, marktpartijen, betrokken gemeente & eindgebruikers. Hierdoor zijn we in staat om een verbindende rol te spelen en op een breed scala aan onderwerpen te adviseren, controleren & te managen.

Waarom management door BA32?

  • Meer dan 110 jaar gezamenlijke ervaring
  • Discreet & doelgericht
  • Efficiënt en effectief werken
  • Maximale resultaat uit minimale uren

Altijd binnen de afgesproken kaders

Het is niet altijd verstandig om meerdere kapiteins op een schip te hebben. Hetzelfde geldt ook voor de andere rollen in de samenwerking. Daarom zullen wij vooraf altijd duidelijke afspraken maken met je over tot wáár onze expertise gewenst is. Zo blijven we uit elkaars vaarwater zonder de koers uit het oog te verliezen. Overigens zullen we, ongeacht de rol, altijd eerlijk blijven. We zijn geen ‘ja-knikkers’ of hoogvliegers en zullen altijd adviezen geven in het belang van het project.

Op zoek naar management voor je project?

Dan kunnen wij je helpen! Na een druk op de knop en het invullen van het formulier zullen we z.s.m. contact opnemen om een persoonlijke afspraak te plannen om kennis te maken. Daarna zullen we samen kijken welke afspraken het beste passen bij dit specifieke project & een offerte opstellen.

Kennismaken?

Hylke westra

Adviseur & directeur

Volg ons