Directievoering van jouw bouwproject

Bij BA32 hebben we ruime ervaring met zowel beperkte als volledige directievoering van projecten. Dit houdt concreet in dat wij het project sturen en controleren namens de opdrachtgever. Wel zo makkelijk, want hierbij wordt ruimte gecreƫerd voor de opdrachtgever om zich te focussen op andere taken.

Wat is het en waarom is het nodig?

Grof gezegd is directievoering een duur woord voor het controleren dat de daadwerkelijke opgeleverde woning overeen komt met de bouwtekeningen etc. van de architect. Dit is nodig om te voorkomen dat de bouwer van het project bepaalde sluwe truckjes uithaalt zoals het gebruiken van andere materialen of negeren van bepaalde ontwerpkeuzes. Kortom: directie-voering is essentieel als u een pand/woning wilt die precies hetzelfde is in de praktijk als de tekeningen.

Wij regelen de directievoering van:

  • Kleinere bouwprojecten
  • Middelgrote bouwprojecten
  • Grote bouwprojecten
  • Externe bouwprojecten (niet door ons zelf ontworpen)

Let wel: wij zijn een architectenbureau en werken dan ook volgens die specifieke invalshoek.

Volledige VS beperkte directievoering

Het is lastig om te adviseren in welke situatie juist volledige of beperkte directievoering het beste is. Vaak komt het namelijk neer op de voorkeur van jou als opdrachtgever. Wil je zelf verantwoordelijk zijn voor de correcte oplevering van het project binnen de gemaakte ontwerpen of draag je dit graag over aan de ontwerper? Afhankelijk van je persoonlijke situatie & wensen kunnen wij adviseren welke van de 2 het beste is.

Waarom directie-voering door BA32?

  • Ervaren & deskundig (oog voor detail)
  • Praktisch ingesteld & meedenkend
  • Projectdoelen staan bij ons boven design
  • Veelzijdig projectportfolio

Directie-voering nodig?

Wij staan klaar om je te helpen. Bel ons of stuur even een mailtje en we sturen een gepaste offerte aan de hand van het project. Wilt u een project door ons laten ontwerpen en verder ontwikkelen? Ook dan zullen we uiteraard een stuk directie-voering voorstellen.

Kennismaken?

Hylke westra

Adviseur & directeur

Volg ons