BA32 Heerenveen

Wij zijn BA32. Een nuchter architectenbureau uit Heerenveen met oog voor detail en hart voor het project. Wij specialiseren ons in functionele en praktische ontwerpen & gaan tegelijkertijd conceptmatige uitdagingen graag aan. Wij zijn steeds op zoek naar de beste oplossing voor zowel de opdrachtgever als eindgebruiker. Zo realiseren wij ontwerpen & projecten die uniek, uitvoerbaar én betaalbaar zijn. Boven alles gaan we tot het uiterste voor de ideale samenwerking.

BA32 staat voor:

  • Realisme, we zijn geen hoogvliegers;
  • Unieke & uitvoerbare ontwerpen;
  • Integraal samenwerken, dit doen we al jaren;
  • Transformatie;
  • Generalistische focus;
  • Een progressieve insteek;
  • Afspraak is afspraak.

Natuurlijk staan we voor veel meer dan een paar zinnetjes. En een digitale kennismaking zal de lading nooit volledig dekken. Bel of mail dus gerust als je ons echt wilt leren kennen!

Samen 110 jaar ervaring

Teamfoto BA32

Toegegeven, we vinden het noemen van gezamenlijke ervaring altijd makkelijk scoren. Toch zegt het heel veel dat we met 6 specialisten op bureau al zo veel jaren ervaring hebben. Bij ons geen broekies of stagiaires aan je project. Nee. Wij werken met veteranen die de situaties herkennen aangevuld met jong talent dat al werkervaring heeft.

Outside the box, within the costs

Van onnodig ingewikkelde ontwerpen met allerlei onpraktische onderdelen krijgen wij de kriebels en jij als opdrachtgever vast ook. Daarom kiezen wij voor een aanpak van functionele standaardisatie. We kiezen voor ontwerpen die passen bij je ontwerp en maken gebruik van de kennis die we al hebben. Dus geen onpraktische ontwerpen, geen onverwachte kosten en vooral géén ontevreden eindgebruikers. Uiteraard verliezen we de creativiteit niet uit het oog en blijven we streven naar ontwerpen die uniek zijn en goed in de huidige omgeving passen.

Geen plaatjes & luchtkastelen, functionele oplossingen!

Van traditionele architectuur tot modern wonen

Hoewel persoonlijke smaak altijd om de hoek komt kijken kunnen wij helemaal naar jouw persoonlijke smaak ontwerpen, of die van de door jou gewenste bewoners. Dus of het nu gaat om traditionele of moderne ontwerpen: wij kunnen het uitwerken. Hierbij kunnen we uiteraard aan de hand van de bouwlocatie een passend advies geven over welke stijl het beste past. Zo is je pand straks mooi afgestemd op de omgeving en worden scheve gezichten van de buren voorkomen.

Particuliere woningbouw & stedenbouw architectuur

Veel architecten focussen zich ofwel op particulieren óf op stedenbouw. Hierdoor kan een ontwerp van een ander type last hebben van een bepaalde bias. Hier hebben wij geen last van want we doen onze uiterste best aan een zo gevarieerd mogelijk portfolio te werken. Van private villa tot flat of een openbaar gebouw: we ontwerpen voor allerlei situaties. Benieuwd wat we allemaal doen? Bekijk eens de pagina ontwerpen of onze projecten.

Kunnen we je helpen?

Wij denken natuurlijk van wel: echter horen we het hoge woord eerst graag van jou! Nee zonder gekkigheid: we staan altijd open voor nieuwe projecten! Heb je daarom een project of wil je gewoon even kennismaken? Dan maken we graag een afspraak met je. Bel, mail of whatsapp ons gerust en we gaan samen een kopje koffie drinken.

Volg ons