Gebouw ontwerpen

Wat voor gebouw je ook wilt laten ontwerpen: wij hebben de kennis en expertise om dit voor je te doen. Onze ervaren architecten ontwerpen in de stijl die jij graag wilt, en houden altijd oog voor functionaliteit & haalbaarheid. Zo krijgt jouw gebouw een unieke uitstraling, zonder dat dit ten koste gaat van praktische zaken. Of het nu gaat om het ontwerp van je eigen huis, villa, een kantoorpand, school of iets anders. Wij werken het ontwerp uit voor je.

Wat voor gebouwen ontwerpen wij?

Het korte antwoord: wat je wilt. Natuurlijk selecteer je echter het liefst een architect die eerder met een vergelijkbaar bijltje heeft gehakt. Bij BA32 hebben we ervaring met het architectuur voor o.a.:

Ook kan je bij ons terecht voor de herbestemming van een bestaand pand, interieur ontwerp of een ontwerp voor verbouw.

Of iets anders

We worden enthousiast van projecten op maat. Heb je dus een uniek project? Ook dan gaan we graag in gesprek, om te kijken wat we voor je kunnen betekenen.

Modern & duurzaam

Wil je graag een duurzaam gebouw laten ontwerpen? Bij BA32 hebben we ervaring met verduurzamen van onze ontwerpen. Hierdoor is en blijft het gebouw zowel in uiterlijk als functie één geheel. En ben je zeker van een duurzaam gebouw wat nog jaren meegaat.

Partner bij de bouw van je gebouw

De ontwikkeling van je gebouw is méér dan het maken van een ontwerp en bouwtekening. Daarom gaan we graag de samenwerking aan met andere betrokken partijen. Jouw partners zijn onze partners, en andersom. Bij BA32 werken we veel samen met:

  • Projectontwikkelaars;
  • Gemeentes;
  • Externe adviseurs;
  • Ingenieursbureaus;
  • Overige marktpartijen.

Meer weten over hoe we dit doen? Lees hier meer over de organisatie van bouwtrajecten.

Ook een partner voor techniek

Omdat je gebouw niet alleen mooi maar bovenal ook haalbaar, betaalbaar en functioneel moet zijn kijken we verder dan ontwerp alleen. We hebben de kennis in huis om ook vanuit techniek je ontwerp te beoordelen en de bouw te begeleiden. Want het pand moet natuurlijk ook gebouwd kunnen worden.

3D getekend?

Je ziet het tegenwoordig praktisch altijd: een digitaal 3D ontwerp van je gebouw in plaats van op papier. Uiteraard is dit ook hoe wij onze ontwerpen opleveren. Heb je de voorkeur voor een ander middel om je ontwerp uit te werken? Onze ervaren architecten zijn bekend met de belangrijkste ontwerptools en kunnen hierin flexibel met je meedenken.

Waarom mijn gebouw ontwerpen bij BA32?

  • Veelzijdig portfolio;
  • Uitgebreide ervaring;
  • Doelgerichte aanpak;
  • Ervaren bouwbegeleider.

Wat kost het ontwerp?

Dat verschilt natuurlijk afhankelijk van de opdracht. Een grote school is veel meer werk en complexer dan een villa. Elk project heeft zijn eigen uitdagingen, en op basis van je wensen zullen wij met een advies & passende offerte komen. Wij denken graag mee met je over wat voor wensen wel/niet passen bij de gewenste functie van je gebouw.

Kopje koffie?

Ben je benieuwd of we jouw gebouw ook kunnen ontwerpen? Klik op de knop en we nemen contact op om samen een kopje koffie te drinken.

Koffie?

Volg ons